Ezekben különböznek a Lily of the Desert cég termékei a többitől.


Vásárlók és fogyasztók egyaránt, több mint 30 éve tudják, hogy a Lily of the Desert cég (továbbiakban: Lily) fő vezérelve a következő: "Megőrizni a minőséget amit a természet teremtett". A vásárlóink tudják, hogy termékeink a legmagasabb minőségűek és hatásfokúak a piacon. Hogy vagyunk mi erre képesek?


A termék minőségét függőleges irányú szervezettség által biztosítjuk. Mi vagyunk az egyetlen márka akinek saját kezében vannak a termőföldek, a gyár és természetesen a kész termék.


Ráadásul garantáljuk, hogy miután a levél le lett vágva a mezőn azonnal hűtőkocsikra helyezzük, ezért a több mint 200 biológiailag aktív összetevőből semmi sem vész kárba.


Előálító üzemünk megfelel a legmagasabb ipari követelményeknek. Minden legyártott tételt laboratóriumilag ellenőrzünk, hogy meggyőződjünk róla az rendelkezik a legmagasabb hatásfokkal, megőrizte az Aloe biológiailag aktív összetevőit és tartalmazza a teljes molekulasúlyú aloe poliszaharidokat, az Aloe fő biológiailag aktív összetevőit.


Mindez biztosítja vásárlóinkat arról, hogy a piacon fellelhető legmagasabb minőségű terméket vehetik meg. Semmilyen más márkának nincs olyan minőségi ellenőrzése mint amilyet a Lily garantál.


Aloe poliszaharidok teljes spektruma, aloesorb technológiával tökéletesítve.


Az Aloe Poliszaharidok az Aloe vera fő biológiailag aktív összetevői. A Mississippi Egyetem egy független tanulmányban megerősítette, hogy a Lily termékeiben megtalálható a molekulák teljes súlyspektruma még a 4 ,000 ,000 - 7 ,000 ,000 Dalton között lévő legnagyobb molekulasúlyú poliszaharidok is. Valójában a mi 1:1 töménységű formulánk 46% magasabb koncentrációjú, mint a következő vezető piaci márka koncentrátuma.


Ebből vásárlóink számára fontos, hogy tanulmányok kimutatták a magasabb molekulasúlyú poliszaharidokból a legtöbb haszna az emésztő rendszernek, a felszívódás/biológiai elérhetőség támogatásának, az immunrendszernek, az antioxidánsok működésbeni támogatásának és a méreganyagokat kiszűrő rendszernek van.


A formuláink Aloesorb-bal történő tökéletesítésével sikerült növelnünk a kölcsönhatást az alacsony és a magas molekulasúlyú poliszaharidok között a vásárló előnyeinek maximalizálása érdekében. Egyetlen más márka sem rendelkezik Aloesorb technológiával a piacon.


Klinikai tanulmányok amik állításainkat igazolják


Számos tanulmány született az Aloe-ról, ami a legtöbbet tanulmányozott növény ebben (Natural Products Industry) az iparágban. Azonban egyetlen más márka sem készíttetett még ezelőtt független tanulmányt a saját termékeiről. Minden piaci versenytársunk csak általános információkat használ az Aloe-ról.


2009-ben a Lily úgy határozott, hogy humán Klinikai tanulmányokat készíttet amik a saját termékükről és az Aloeszorb technológiáról tett állításaikat igazolják. Később úgy döntöttek, hogy több tanulmányra van szükségük. Ezek a következőket foglalják magukba: Felszívódás/biológiai elérhetőség, Immunrendszer, Antioxidánsok működésének támogatása, Nitrátszint csökkentésének elősegítése.


Minden tanulmány megerősítette ezek közül, hogy a Lily Aloesorb technológiát alkalmazó termékeinek hatásfoka sokkal magasabb. A Felszívódást/biológiai elérhetőséget vizsgáló tanulmány kimutatta, hogy a C vitamin felszívódásának hatékonysága az első órában 20 szorosa a vízzel bevett C vitaminénak. Az Immunrendszert vizsgáló tanulmány 16% növekedést mutatott a fehérvésejtszámban azoknál akik a Lily termékeit fogyasztották, a kontrol csoporthoz képest. Az ORP (Oxidation Reduction Potential = Oxidáció Csökkentő Képesség) tanulmány 40% javulást mutatott ki az antioxidánsok működésének támogatásában és 11% csökkenést a nitrátok szintjében ami a méregtelenítő rendszerrel függ össze.


Semmelyik másik márka nem tud ilyen konkrét tényekkel szolgálni a termékeiről. Cégként az egyik fő stratégiánk a tudomány előtérbe helyezése és az ebből származó előnyök alkalmazása termékeink esetében. Továbra is igyekszünk piacvezetők maradni a találékonyság és a technológia területén. Ez biztosítja vásárlóinkat arról, továbra is élvezhessék az Aloe-t annak minden előnyével együtt, és hogy tőlünk mindig megkapják "a Minőséget amit a Természet alkotott".


Függőleges irányú szervezettség


A Lily of the Desert a vezető hitelesített függőleges irányban szervezett termelője, feldolgozója és gyártója a magas minőségű aloe vera alapú termékekenek. A függőleges irányú szervezettség biztosítja a Lily of the Desert cég vezetőségének, hogy garantálni tudja termékeik megfelelnek az ipar legmagasabb követelményeinek. Aloe vera ültetvényeinken a termesztéhez nem használunk vegyszereket. Minden levél a begyüjtést követően 4 órán belül hűtőházba kerül.


A Természetesség hitelesítése és az IASC hitelesítés


Több mint 30 éve...célunk biztosítani a tisztaságot a gyártási folyamat minden lépcsőfokán. Az hogy függőleges irányban vagyunk szerveződve mint hitelesített bio termelők és feldolgozók, lehetővé teszi válalatunk számára minden lépésnél irányítani a tisztaságot és a minőséget. Minden Lily of the Desert termék tejesen kifejlődött aloe növényekből származik a cég termékeny ültetvényeiről Texas-ból a Rio Grande Valley völgyből és Mexikóból a Ráktérítő mentéről. A növények termesztése vegyszerek és műtrágya nélkül történik. Ezen szigorú követelmények betartását a Texas-i Agrárügyi Minisztérium hitelesíti, figyeli és ellenőrzi. Minden aloe levelet betakarítunk és hűtőházba szállítunk 4 órán belül, hogy biztosítsuk az oxidáció és a felbomlás megindulásának elmaradását az aloe vera levelében található természetesen előforduló aktív összetevők között. Minden növényt úgy táplálunk és gondozunk, hogy 0.5 - 1 Kg súlyú levelei fejlődjenek amik minden aktív összetevőből a maximumot tartalmazzák. A természetes gazdálkodás ezen módja biztosítja a természetes tisztaságot és hogy minden levél ami feldolgozásra lett kiválasztva az a legmagasabb minőségű, túlteljesítve az ipari követelményeket.


A Lily of the Desert termékeit az USDA Nemzeti Bio Programmal (National Organic Program) összhangban dolgozza fel. A vállalat aloe feldolgozó laboratóriumai a Texas, Mercedes városában vannak. A Texas-i Agrárügyi minisztérium rendszeresen ellenőrzi és figyeli ezeket, hogy biztosítsa megfelelésüket a szerves anyagot felhasználó gyártók követelményeinek. Minden levél amit feldolgozásra kiválasztanak a begyüjtést követően 4 órán belül megérkezik a hűtőházakba, hogy megőrizzék a levelekben található nagy mennyiségű aktív összetevőt. A leveleket a legfejlettebb ipari eljárásokkal és technikákkal dolgozzák fel, hogy az ezen folyamat során nyert folyadék ne veszítse el a benne természetesen előforduló mucopoliszaharidokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket és más aktív összetevőket amiket a természet alkotott a friss feldolgozatlan aloe vera-ban.


A minőségellenőrzésünk minden termékcsoportot ellenőriz, hogy megfelelnek e a cég elvárásainak mielőtt továbbküldik értékesítésre. Független laboratóriumok elemzik a tételeket, hogy meghatározzák a polyszaharidokat, aktív összetevőket, oldott ásványianyag tartalmat, Magas Nyomású Folyadék Kromatográfia (HPLC = High Pressure Liquid Chromatography) E Csúcsát, kálcium és magnézium tartalmat.


Az IASC pecsét biztosítja vásárlóinkat arról, hogy a Lily of the Desert termékei 100%-ban egészséges aloe vera-ból készülnek. A cég elkötelezettsége a természetalkotta minőség megőrzése iránt már több mint 35 éve a fő irányelv termékei elkészítésében.


A Lily of the Desert aloe vera farmjainak, laboratóriumainak és feldolgozó üzemének bio minősítését a Texas-i Agrárügyi Minisztérium (Texas Department of Agriculture), az Oregon Tilth és a One Cert hitelesíti összhangban az USDA Nemzeti Bio programmal (USDA National Organic program).


A Lily of the Desert nyersanyagainak és termékeinek, tisztaságát és tartalmát a Nemzetközi Aloe Tudományi tanács (International Aloe Science Council) hitelesíti.


Független laboratóriumi eredmények


"Tisztaság és minőség... mindig függetlenül hitelesítve"


A Lily of the Desert aloe vera-t független laboratóriumok és egyetemek tesztelték, hogy a termékek aktívitása és minősége tudományos megerősítést nyerjen. A Laboratóriumok elismert elemző eljárásokat alkalmaztak, hogy meghatározzák a tételes eredményeket. A cég aloe juice termékei esetében rendszeresen megerősítik, hogy az aktív összetevők és az oldott ásványianyag tartalom meghaladja az ipari elvárásokat.


Például: egy tanulmány ami a termékkategóriák gyártási eljársát vizsgálja az év minden hónapjában megerősíti, hogy a Lily of the Desert Fillet aloe vera Juice-ban 2,293 mg/l aktív összetevő figyelhető meg átlagosan szemben az 1:1 töménységű aloe vera dzsúzok esetében elvárt 1,200mg/l szinttel.


Ugyanez a tanulmány megerősíti, hogy a Lily of the Desert Whole Leaf aloe vera Juice (Teljes Levelű aloe vera dzsúz)-ban átlagosan 3,858 mg/l aktív összetevő figyelhető meg szemben az 1:1 töménységű teljeslevelű aloe vera dzsúzoktól elvárt 2,000 mg/l szinttel.


Magasnyomású Folyadék Kromatográfiát (HPLC = High Pressure Liquid Chromatography) alkalmazó független vizsgálatok kimutatták, hogy a Lily of the Desert aloe vera Juice-ok túlteljesítik az ipari elvárásokat a Fillet Juice esetében 191%-al, a Whole Leaf Juice esetében pedig 193%-al.


Egy független laboratórium emberi bőrsejtek felhasználásával készített tanulmánya megállapította, hogy a Lily of the Desert által készített aloe vera termékek negatív és mellékhatások nélkül fokozzák a bőr sejtműködését.


Ez azért fontos mert...


A Lily of the Desert elkötelezettsége, hogy olyan szigorú és átfogó minőségbiztosítási programot valósítsanak meg ami garantálja vásárlóiknak, hogy a legtisztább, legtö aktív összetevőt tartalmazó, friss aloe vera növény minden jótékony hatását élvezhessék.


Forrás: A Cég angol nyelvű honlapja.

A Cég története

A Lily of the Desert több mint 35 éve családi tulajdonban lévő Aloe Vera termelő és feldolgozó cég.
Ez idő alatt az Egyesült Államok legnagyobb bio termesztő és feldolgozó cégévé nőtte ki magát.
(Az USA statisztikai hivatalának adatai alapján piaci részesedése meghaladja az 50 %-ot.)

Kezdetben gyógynövény üzletekben forgalmazta termékeit, ma már az élelmiszer boltok polcain
is megtalálhatóak kiváló minőségű árui több mint 40 országban.

A Lily of the Desert cég termékeinek minősége magasan felülmúlja az amerikai és a nemzetközi
"Aloe Vera iparban" előírt szabványokat, igen magasra téve a mércét az őt követni vágyó cégek
számára.

Céginformáció

A Cég Aloe Vera termőterületei, laboratóriumai, és feldolgozó üzeme Texasban a Rio Grande
völgyében található. A vállalat központja: Denton, Texas.

Technológia és fejlesztés - "Aloesorb"

A Lily vezér elve : "Megőrizni a minőséget, amit a természet teremtett".
Ezért nagy hangsúlyt fektet a fejlesztésekre és a tudományos kutatásokra.

Az elmúlt 5 évben 1.000.000 dollárt fordítottak a kutatásaik által bizonyított, egyedül általuk
használt technológiák megvalósítására annak érdekében, hogy az a bizalom, amit a világ
40 országában forgalmazott Aloe Vera termékeik tisztaságával és minőségével elértek,
töretlen legyen.

Az Aloesorb technológia: A Lily of the Desert cég által kikisérletezett és szabadalmaztatott eljárás.

- amely által az Aloe Vera megőrzi a nagy molekulasúlyú poliszaharidokat,
- így fokozottabban támogatja az immunrendszert,
- eredményesebb felszívódást biztosít a tápanyagok és táplálék-kiegészítők számára,
- az emésztőrendszer egészséges működésének maximális segítője,
- méregtelenítő tulajdonsága eredményesebb.
(ld. weboldal/szakmai anyagok/angol nyelv)

Ez a technológia a maga nemében első az Aloe iparban.

A Lily of the Desert cég tisztában van azzal, hogy vásárlói számára fontos a termőföldjeinek és
termesztett növényeinek vegyszermentessége, valamint a klinikai kisérletek.

2008-ban a független Gold Standard klinikát bízta meg laboratóriumi vizsgálatokkal, melyek mege-
rősítették és igazolták, hogy az új technológia megfelel a legmagasabb szintű elvárásoknak, tehát

a Fogyasztók maximális bizalommal emelhetik le a polcokról az Aloesorb technolóiával készült
termékeket.

A Lily of the Desert cég Célkitűzése

- megőrizni piacvezető helyzetét kiváló minőségű Aloe Vera termékeivel,
- folyamatos fejlesztés a Fogyasztók még tökéletesebb kiszolgálása érdekében,
- egészségesebb életmódot biztosítani méltányos áron.